Sunday, January 30, 2011

Salatanretning med egg, kylling og skalldyr

Her er en oppskrift på en salatanretning med egg, kylling og skalldyr (2-3 porsjoner).

Ingredienser:
  • 4 egg
  • 15-20 reker
  • 1/2 pakke crabsticks
  • 1 dl hermetisk mais
  • Kjøtt fra 1/2 kylling
  • 2 tomater
  • 1/2 pose ferdig blandet salat eller frisk salat
Dressing:
  • 100 g kaviar
  • 200 g lettrømme
  • Litt sitronsaft
Fremgangsmåte:

Dekk først fatet med blandet salat. Dress over med maiskorn. Kok eggene i 6-8 minutter. Avkjøl dem i kaldt vann og skrell dem. Del eggene på langs og legg halve egg i en stripe midt på fatet. Skjær grillet kylling i skiver. Legg alle ingrediensene i striper langs eggene.
Lag dressingen ved å røre kaviaren ut i lettrømme og smak til med sitronsaft. Server dressingen ved siden av og med godt brød.