Ingredienser:
- 2 eggeplommer
- 50 g melis
- 1 vaniljestang
- 6 plater gelatin
- 2 limefrukter eller sitron
- 1/2 l kremfløte
- 1 mango
- 4 kiwi
- 2 appelsiner
- 1 liten klase druer
- 3-4 pasjonsfrukter
- 4 ss melis
Pisk eggeplommer og melis godt sammen. Skrap vaniljekornene i eggemassen. Legg gelatinplater i kaldt vann. Press limefruktene og ha saften i eggemassen. Pisk fløten stiv. Smelt gelatin i vannbad eller på svak varme. Hell avkjølt gelatin i eggeblandingen under pisking. Vend i krem. Ha blandingen i en skylt randform. Dekk med folie og sett i fryseren.
Ved serveringen dyppes formen i kokende vann og vendes på serveringsfat. Dryss med revet limeskall. Det gjøre ikke noe om desserten er lett fryst. Skjær de forskjellige eksotiske fruktene i terninger. Dryss over melis og pynt desserten med frukten.