Ingredienser:
Wok:
- 2 kyllingfileter
- 1 grønn paprika
- 1 rød paprika
- 1 løk
- 2 gulrøtter
- 1 liten boks bambusskudd
- 2 ringer ananas
- 1 ts olivenolje
- 2 ss brunt sukker (eventuelt vanlig sukker)
- 4 ss soyasaus
- 2 ss vineddik (eventuelt 5% eddik)
- 4 ss tomatpure
- 1 og 1/2 dl hønsebuljong
- 1 ss maisenna
Skjær kyllingfilet, paprika og løk i strimler. Skjær gulrøttene i tynne skiver og ananas i mindre biter. Frest først kyllingstrimlene raskt i varm panne til kjøttet er hvitt. Ta kjøttet ut av pannen og fres grønnsakene til løken er blank og gulrøttene såvidt møre. Ha kjøttet tilbake i pannen og tilsett ingrediensene til sursøt saus, unntatt maisenna. Varm raskt opp og jevn med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Kok opp og smak eventuelt til med mer sukker eller eddik.
Server med kokt ris.