Ingredienser:
- 800 g seifilet
- 1 løk
- 1 vårløk
- 1 paprika, rød eller grønn
- 1 dl revet jarlsbergost
- salt og pepper
- 1 ts meksikansk krydderblanding
- margarin/olje/smør
- 600 g poteter
- 50 g smør
- 1/2 dl melk
- salt og pepper
- eventuelt 2 pakker potetmospulver
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell potetene, del dem i store biter og kok dem møre. Hell av vannet og mos potetene med smør og melk. Smak til med salt og pepper. Eller lag potetmosen av 2 pakker potetmospulver.
Skjær løken og vårløken i skiver og surr dem myke i fett eller damp dem myke i vann. Rens og skjær paprikaen i terninger. Skjær fisken i skiver.
Smør en ildfast form og legg halvparten av potetmosen i bunnen. Legg i fiskeskivene og strø salt og krydder over.
Fordel løken og grønnsakene over fisken og dekk med resten av potetmosen.
Strø revet ost på toppen og stek i stekeovn ca 20 minutter ved 200 grader.